Handelsbetingelser for Birkelse Hotel og Kro

Birkelse Hotel og Kro
Juridisk navn: JAN HOLSKO EJENDOMSUDLEJNING ApS
Industrivej 8
9440 Aabybro
TLF: +4541770030
CVR: 31186048

Birkelse Hotel & Kro’s generelle betingelser.

Alle bestillinger er gældende og bindende, ved modtagelse af skriftlig ordrebekræftelse fra Birkelse Hotel & Kro.

Du indgår en generel aftale med Birkelse Hotel & Kro, om vilkårene for værelsesleje. Dette fremgår skriftligt og vil blive sendt som ordrebekræftelse til din e-mailadresse, når aftalen indgås.
Følgende regler er gældende, medmindre der er indgået en særlig/special aftale. Hvis dette er tilfældet skal det være anført/fremgå på bookingbekræftelsen.
Særlige aftaler kan indgås ved selskaber, større grupper eller ved længere tids leje af værelserne.

Birkelse Hotel & Kro forbeholder sig retten til, at forhåndsgodkende dit kreditkort/debetkort inden ankomst.
Birkelse Hotel & Kro trækker ikke pengene for reservationen. Kreditkortet anvendes kun som garanti for din reservation. Anvender du debetkort til din reservation, vil din bank reservere beløbet i 30 dage.
Debetkort er Maestro, Visa Electron, Mastercard Debit og Mastercard Direct.

Birkelse Hotel & Kro kan efter opholdet, hjælpe dig med at få slettet din reservation i Woocommerce, men det er din bank, der herefter skal slette det endeligt.

Ved bestilling af et “non refundable tilbud”, foregår betalingen med det samme og dit kort vil da blive trukket det fulde beløb, for opholdet.

Gæster skal være fyldt 18 år, for at reservere et værelse.

 

Betalingsmuligheder.

Du kan bruge følge følgende kort muligheder, til betaling af dit ophold på Birkelse Hotel & Kro.

VISA, herunder VISA/Dankort, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB, Discover, Mastercard Debit og Mastercard Direct.

Bemærk at der IKKE kan betales med almindeligt Dankort.

Under dit ophold på hotellet vil det yderligere være muligt, at betale med MobilePay eller kontant.

Birkelse Hotel & Kro forbeholder sig retten til at opkræve kreditkort gebyr efter gældende lovgivning.

Værelsesreservationer.

Booking vilkår:
Gæsten kan uden beregning rettidigt annullere reservationen indtil dagen inden ankomst. Dette skal ske senest dagen før opholdet kl. 16.00.
Annullering senere end dette, medfører et gebyr som den pågældende kunde bliver pålagt. Det gebyr som kunden pålægges ved for sen annullering, er det fulde beløb på det bookede ophold, samt eventuelle tilkøb også.

Annullering.
Hvis kunden vælger at udeblive fra det reserverede ophold, sidestiller Birkelse Hotel og Kro dette med en annullering efter annulleringsfristens udløb og derved afregnes det fulde beløb for opholdet.

Gæsten kan kræve skriftlig dokumentation for annulleringen.
Ved annullering af eventuelle tilkøb gælder samme betingelser. Derved skal man også afbestille dette senest dagen før kl. 16.00. Efter dette tidspunkt afregnes dette fuldt ud.

Annullering af ophold skal ske på mail til info@birkelsehotelogkro.dk.
Emnet i denne mail skal hedde annullering.

Ankomst:
Værelserne er disponible for kunden på ankomstdagen kl. 14.00

Afrejse:
Værelserne skal forlades seneste kl. 10.00 på afrejsedagen.

Hvis kunden ikke overholder betingelserne for afrejsetidspunkt, kan kunden blive pålagt at skulle betale for en ekstra overnatning.

 

Erstatningsansvar:
Såvel gæsten som Birkelse Hotel og Kro er forpligtet til at overholde reservationsaftalen.

I tilfælde af force majeure og lignede situationer kan Birkelse Hotel og Kro imidlertid ikke holdes ansvarlige for annullering uden varsel.
Ved Force majeure forstås ekstraordinære forhold, som er uden for hotellets direkte kontrol. Herunder blandt andet brand, vandskade, strejke, samt sygdom i medarbejderstaben.

Erstatningen i forbindelse med aftalens manglende overholdelse, kan ikke overstige reservationens samlede pris.  Dette er gældende i alle andre tilfælde, undtagen ved force majeure.

Værdigenstande og opbevaring af bagage m. v.
Birkelse hotel og kro kan ikke stilles til ansvar for bortkomst eller tyveri af værdigenstande på værelser eller på hotellets arealer. Herunder også i forbindelse med benyttelse af bagagerum eller omklædningsskabe.

Glemte genstande
Værdigenstande og bagage som er efterladt/glemt på værelser eller andre steder på hotellets arealer, opbevares indtil 2 mdr. efter afrejse, hvorefter det afleveres til politiet som hittegods.
Eftersendelse af genstande kan ske imod et betalingsgebyr på 100 kr. samt forsendelsesomkostningerne.

Parkering:
Birkelse hotel og kro kan ikke holdes ansvarlig i så fald der skulle forekomme hærværk eller andet tyveri af/i det parkerede køretøj på eller udenfor hotellets arealer.

Rengøring:
Den daglige rengøring foregår dagligt mellem kl. 10.00 og 14.00.
Rengøringen af værelserne er fleksible. Den pågældende kunde kan selv være med til at fravælge den daglige rengøring, hvis dette ønskes. (Ofte ved længerevarende ophold fravælges rengøring hver dag)

Birkelse Hotel og Kro er berettiget til at undlade rengøring, i så fald at bagage eller andet vanskeliggøre dette.
Ved længere varende ophold skiftes sengelinned ved behov (kan aftales på forhånd eller med personalet).

Priser.

De oplyste priser på hjemmesiden og sociale medier er beregnet for individuelle reservationer pr. værelse/pr. nat og er inklusiv moms og betjening.
Bemærk at nogle tilbud skal betales ved reservationen og/eller ikke kan annulleres, refunderes eller ændres.

Reservationer som er foretaget direkte på Birkelse Hotel & Kro’s hjemmeside, kan kun ændres af hotellets personale, dette forgår pr. Tlf. 41770030 eller pr. e-mail til info@birkelsehotelogkro.dk

Vær opmærksom på eventuelle prisstigninger, ved ombooking af opholdet til andre dage samt administrationsgebyr. Eventuel difference og gebyr betales af kunden til hotellet.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer. Priserne er inklusiv 25% moms og er gældende for det tidspunkt reservationen bekræftes. Ved stigning af pris- eller afgiftsændringer, forbeholder Birkelse Hotel & Kro sig retten til, at justere værelsespriserne herefter.

Videoovervågning:
Der er installeret tv-overvågning på Birkelse Hotel & Kro, i restauranten, entré, reception, bar og værelsesgang. Ligeledes er der opsat videoovervågning over hotellets udendørs areal, med det formål at skabe tryghed, for både hotellets gæster og ansatte.

 

Værelsesforhold:
Værelserne er udstyret med en dobbeltseng, med dertilhørende puder og dyner.
Der er til hvert værelse et toilet, med tilhørende badefaciliteter tilknyttet.
Derudover er der i værelserne et lille tekøkken, hvor der er mulighed for at varme mad i mikroovn, lave kaffe/te på el- kedel og et lille køleskab til madvare mm.
Man har fra værelserne direkte udgang/indgang til parkeringspladsen.
Derved er der også mulighed for at komme ind på værelserne herfra, så det ikke er nødvendigt at skulle igennem receptionen mm.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: info@birkelsehotelogkro.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.