DET HELE STARTEDE..

Det hele startede med tanken om en pølsebod…

FRA TANKE TIL HANDLING

I mange år har den gamle kro i Birkelse stået klar til udlejning som selskabslokale, med fri benyttelse af køkkenet. I foråret 2021 fik kroen en ny ejer og det store selskabslokale, der kunne rumme op til 150 gæster, er nu bygget om til hotelværelser. I alt er der bygget 7 helt nye, lækre værelser. Historien dikterer, at på en dansk kro, skal man have traditionel dansk mad. Det er vi helt enige i og vi serverer nogle lækre, danske retter, som de fleste kender. Samtidig mener vi ikke, at det ene udelukker det andet. Vi har en stor kærlighed til Thailand og har oplevet en stor efterspørgsel på thailandsk mad. Det pryder derfor menukortet i restaturanten.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

BOOKING, ANNULLERING & BETALING

Når du booker her på siden, foretages der først en forespørgsel på værelset. Herefter vil vi bekræfte, hvorvidt din booking er gennemført. Dette foregår via mail, hvorefter du også har mulighed for at betale for opholdet.

Alternativt kan du afvente med at betale til tjek-ud.

Har du brug for at annullere din booking kan dette gøres indtil klokken 16 på dagen før ankomst. Ved afbestilling efter dette tidspunkt vil du blive opkrævet for din booking.

HUSDYR

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr på hotellet.

IND- & UDCHECKNING

Indtjekning sker fra klokken 14. Hvis du ikke har mulighed for at tjekke ind tidligere end klokken 18, bedes du kontakte kroen og aftale nærmere vedr. nøgle.

Udtjekning skal ske senest klokken 10 på afrejse-dagen.

PARKERING

Der er rig mulighed for gratis parkering ved og omkring hotellet.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vi sammensætter mange forskellige selskabsmenuer for vores kunder. Har du en forespørgsel på en menu, fest, eller pris, så skriv gerne dine ønsker i denne kontakt formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på den pågældende fest.
Du er også altid velkommen til at skrive til vores mail info@birkelsehotelogkro.dk eller ring på tlf. 41770030

KONTAKT OS