Lokale attraktioner

Dan dig et overblik over de lokale attraktioner her

Se mere

Aalborg zoo

Få en dyrebar oplevelse i Aalborg Zoo, med alle savannens dyr og mange flere. Parken har beliggenhed midt i Aalborg i den skønneste grønne oase.

Se mere her

DGI huset – Aabybro

Hos DGI huset i Aabybro kan du tage en tur i svømmehallen, eller booke baner til badminton eller skumtennis. En garanteret god eftermiddag med familien!

Se mere her

Fårup Sommerland

Tag en tur i Fårup Sommerland – Den skønneste forlystelsespark, med alt fra store rutschebaner og børnetivoli til Danmarks største vandland.

Se mere her

Aabybro golf

Aabybro Golfklub

Var det noget med et slag golf? Så kan du med fordel besøge Aabybro golfklub, som ligger et stenkast fra vores hotel.

Se mere her

kanotur

Kanotur på Ryå

Tag en kanotur på Ryå, som ligger lige ved Aabybro mejeri. Her er mulighed for at nyde medbragt mad ved åen i den skønne natur.

Se mere her

Aalborg

Aalborg City

Tag på shopping i Aalborg by, med massere af indkøbsmuligheder. Her er også god mulighed for at opleve kunst og kultur samt en god madoplevelse i Aalborg café- og restaurantmiljø.

Se mere her

skulpturpark

Skulpturparken Blokhus

Hos Kulturhuset Blokhus er der mulighed for kaffe og kage i den smukke sansehave eller oplev de imponerende sandskulpturer der i 2022 kører med temaet “Fra istid til nutid”.

Se mere her

Aalborg Streetfood

Græsk, Indisk, Asiatisk eller mexicansk? Hos Aalborg Streetfood er der utallige muligheder for dagens måltid, og så kan maden nydes med udsigt til Aalborg havn.

Se mere her

Kunsten

Er du kunstinteresseret, ville det være et oplagt bud at besøge Kunsten i Aalborg som huser moderne og samtidig kunst, hvor der både er kreative oplevelser for voksne, teenagere og børn.

Se mere her

Egholm

Egholm

Med blot 5 minutters færgeovergang fra Aalborg, kan du besøge den skønne ø Egholm der byder på smuk natur, restaurant tur og en kæmpe trold ved navn Pil Tusindetunge.

Se mere her

Blokhus Strand

Besøg en af Nordjyllands lækreste sandstrande i den skønne badeby Blokhus, som byder på ægte feriestemning og rig mulighed for en stor is. Blokhus ligger desuden lige op af Fårup Sommerland.

Se mere her

fosdalen

Fosdalen

Nær Lerup kirke ved Lien ligger en fredet kløft ved navn Fosdalen. Dalen er den mest kendte blandt de andre dale som skærer sig ned i Lien, hvilket er et resultat af regnvandets erosion i den gamle kystskrænt.

Se mere her

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vi sammensætter mange forskellige selskabsmenuer for vores kunder. Har du en forespørgsel på en menu, fest, eller pris, så skriv gerne dine ønsker i denne kontakt formular, og vi vil vende tilbage med et tilbud på den pågældende fest.
Du er også altid velkommen til at skrive til vores mail info@birkelsehotelogkro.dk eller ring på tlf. 41770030

KONTAKT OS